Протримався місяць: Залужний звільнив начальника Львівського обласного ТЦК

Всього через місяць роботи, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний звільнив з посади начальника Львівського обласного ТЦК та СП полковника, Героя України Дениса Чаюка, повідомляють Патріоти України.

Наразі невідомо, чому це сталося, проте за попередніми даними, його перевели на посаду заступника командира одної з військових частин. Хто стане новим начальником Львівського обласного ТЦК зараз також залишається загадкою.

У пресслужбі обласного ТЦК від коментарів поки що утримуються. "На даний момент Денис Чаюк перебуває на робочому місці і виконує свої службові обов’язки", – повідомила вранці 10 жовтня речниця обласного військкомату Марія Левко.

41-річного полковника Дениса Чаюка було призначено на посаду начальника Львівського обласного територіального центру командування та зв'язку (ТЦК) з 4 вересня цього року. Раніше він обіймав посаду заступника командира 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, яка розташована в Закарпатській області. У квітні 2022 року він був нагороджений званням Героя України указом президента.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...