"Проти нас увесь світ": Піп РПЦ поскаржився, що окупанти не можуть перемогти ЗСУ (відео)

Попи РПЦ вже готують прихожан до поразки Росії на полі, заявляючи про технологічну безпорадність армії окупанти перед Збройними силами України, передають Патріоти України.

Як повідомляє Телеграм-канал "Ищи своих", священник з окупованих Ровеньок Луганської області скаржиться, що у ЗС РФ немає боєприпасів, обмундирування, нестача всього і взагалі весь світ проти них і нічого не можна зробити.

"Не підвезли боєприпаси, нема обмундирування, у всьому недостача... Пізно опам'яталися, пізно схопилися. Армія противника краще озброєна. Проти нас увесь світ, увесь технологічний світ. Всі проти нас ополчилися. Що ми можемо проти них зробити? Нічого", - сказав піп.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...