Проти Німеччини на чемпіонаті світу я грав зі зламаною ногою, - Йожеф Сабо

В інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону колишній український футболіст і тренер Йожеф Сабо розповів, як у півфіналі чемпіонату світу 1966 року грав за збірну Радянського Союзу проти ФРН (1:2) зі зламаною ногою, передають Патріоти України.

"Це чемпіонат світу проти Німеччини. У середині поля я був лежачи і роблю підкат на чистий м'яч. [Гравець німецької команди Франц] Беккенбауер біжить і перестрибує через мене – і саме потрапляє мені на гомілкостоп. [...] Але він нен винуватий, тому що він перестрибував. Ну, так вийшло", – зазначив він.

Колишній футболіст наголосив, що тоді його вже не могли поміняти, бо всі заміни тренер збірної СРСР уже використав. "У перерві мені роблять уколи з двох сторін, перев'язують, і я виходжу. На фланг став", – згадує Сабо.

"І що, бігали?" – спитав Гордон.

"Ну, як бігав. Шкандибав", – відповів Сабо.

Він звернув увагу, що свого часу ЗМІ "стільки написали", як один із футболістів грав із поламаною рукою.

"Я ще сказав: "Як вам не соромно?" Я з ногою [грав], взагалі ходити не міг, а ви розписали – "герой", – заявив Сабо.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...