"Проти Путіна, але не проти Росії": Ексфутболіст збірної Англії розкритикував британську владу через підтримку України

Колишній англійський футболіст Джоуї Бартон відреагував низкою критичних дописів у Twitter на візит прем'єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака до Києва 12 січня, передають Патріоти України.

Найбільше Бартона розлютили заяви Сунака про тривалу підтримку України у війні проти Росії.

«Це правда? Цей зануда, якого ніхто не обирав, говорить за нас? Коли наші люди ледь зводять кінці з кінцями. Ми справді з Україною так довго, як знадобиться?» — пише Джоуї Бартон.

Також Бартон поширив допис британського політика та ведучого російського пропагандистського каналу RT Джорджа Галловея, де той критикує уряд країни за виділення 2,5 мільярда фунтів для України. Водночас Джоуї поділився своєю думкою стосовно цього.

«Невже ці українці настільки погані, Джордже? Я вважаю, що гроші — це ще одна марна трата. Марнотратство, яке ми не можемо собі дозволити. Я згоден, що ця країна рухається не туди. Чи може ви мені розкажете більше про цей конфлікт? Якщо що, я проти Путіна. Не проти Росії», — написав Бартон.

Зазначимо, що Джоуї Бартон свого часу грав за Манчестер Сіті, Ньюкасл, Кристал Пелес тощо. На його рахунку одна гра за збірну Англії. Додамо, що в АПЛ він провів 269 ігор. А у складі Манчестер Сіті у сезоні 2003−04 Бартон став найкращим молодим гравцем.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...