Противник деморалізований, біжить, кидає техніку: Голова Миколаївської ОДА розповів про ситуацію у місті

Російські окупанти у Миколаєві деморалізовані. Вони біжать та кидають техніку. Про це повідомив голова Миколаївської ОДА Віталій Кім. Він також розповів, що, на жаль, є жертви серед мирного населення, передають Патріоти України.

"Добрий ранок! Ми З УКРАЇНИ! Зі сумного. Є жертви серед мирного населення. Загинула мати двох дітей. Молодий хлопець загинув через те, що взяв у руки снаряд.

Будь ласка! Не беріть нічого, не чіпайте. Може здетонувати будь-якої миті. Викликайте рятувальників! Із хорошого. Противник деморалізований, біжить, кидає техніку. Зараз настав час гнати їх далі. Техніка, що у полях ваша. Забирайте все! Або передавайте військовим. Це компенсація. Солярку не давати. Нічого не давати. Виливайте, паліть! Ворогу нічого не даємо і женемо орків!" — написав Кім.

Україна продає ЄС останні кіловати? Глава "Укренерго" відповів на гучні чутки

субота, 29 червень 2024, 8:30

Українці впевнені, що влада продовжує продавати електроенергію за кордон, однак технічні перетоки електроенергії через спільну європейську мережу не треба плутати з комерційними обмінами. Перевірити реальний стан експорту можна на платформі ENTSO-E, де...

Українці у Польщі можуть отримати гроші на оренду житла: Що треба знати

субота, 29 червень 2024, 8:25

Українські біженці у Польщі можуть розраховувати на допомогу у пошуку та оренді житла за програмою "Крок додому", яку реалізує Фундація Habitat for Humanity Poland, передають Патріоти України. «Крок додому» – це програма для українських біженців, які м...