Провідний виш держави вже "перевзувся": Портнову повернули посаду професора КНУ

Автор "диктаторських законів" Януковича та куратор його "легітимної системи" з 1 вересня навчатиме нашу молодь любити Україну по-своєму

Ректор КНУ імені Тараса Шевченка Леонід Губерський відновив колишнього заступника глави Адміністрації Президента Андрія Портнова на посаді професора кафедри конституційного права юридичного факультету. Про це пише видання «Українські Новини».

«Згідно з наказом, Портнов прийнятий на посаду професора і повинен приступити до обов’язків професора з нового навчального року – з 1 вересня 2019 року по 30 червня 2020 року», – йдеться у повідомленні.

Оклад Портнова складе 14753 гривні. Також йому будуть надходити доплати: 25% за вчене звання доктора юридичних наук, 25% за науковий ступінь доцента, 20% за звання «Заслужений юрист України» і 10% за вислугу років. Відповідний наказ був затверджений 14 червня.

Андрій Портнов був з 2005 до 2010 року юристом в команді Юлії Тимошенко. З 2011 по 2014 рік був радником президента України Віктора Януковича, а також був заступником глави адміністрації президента і займався питаннями судоустрою. Обіймав посаду члена ради НБУ з 2010 по 2014 рік.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...