"Провітрив" літак: У Москві чоловік відкрив аварійний люк авіалайнера, система випустила надувний трап (відео)

Пасажир авіарейсу "Москва - Анталія" вирішив "провітрити" салон літака, відкривши люк аварійного виходу. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Надзвичайна подія сталася в аеропорту "Шереметьєво". Там виліт авіарейсу до Туреччини сильно затримали після того, як система кондиціонування всередині літака дала збій.

За даними журналістів, пасажир рейсу "Москва - Анталія" не зміг витримати духоти всередині літака і вирішив відкрити люк аварійного виходу. Система випустила надувний трап, через що авіакомпанії довелося замінити літак, щоб пасажири могли вилетіти до Анталії.

"Дві години пасажири просиділи в закритому просторі, розігрітому підмосковною спекою. Дехто непритомнів. Але от знайшовся герой, який не захотів варитися в киплячому казані завчасно. Він кинувся до аварійного люка, відчинив його, а система випустила надувний трап. Компанії довелося замінити літак, зате люди змогли нарешті подихати і випити води. Що стало зі сміливцем - невідомо", - йдеться в повідомленні.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...