Провів добу без води у спеку: Фермер запроторив робітника у металеву сушарку за "погану" працю (фото, відео)

У селі Вербівка Погребищенської територіальної громади на Вінниччині фермер позбавив волі свого робітника. Бо той погано, на його думку, відремонтував трактор, передають Патріоти України.

Майже добу 43-річний заручник без їжі та води у спеку просидів у металевій сушарці для фруктів, яка містилась всередині зерносховища, зовні засипана зерном. Крики чоловіка про допомогу із зачиненого зерносховища почула місцева жителька і повідомила в поліцію, розповіли у відділі комунікації обласного відомства.

"Поліцейські звільнили заручника, розчистивши від зерна прохід до дверей металевого бункера, всередині якого містилась сушарня. Позбавлений волі чоловік міг там лише сидіти, через те, що приміщення було заповнене металевими полицями для сушіння фруктів. Він знемагав від спеки, без води та їжі, у виснажливих умовах. Потерпілий пояснив поліції, що його позбавив волі фермер, у якого він неофіційно працював різноробочим. Підприємець у такий спосіб вирішив покарати робітника, який погано відремонтував трактор. Жодних коштів за виконання різного роду робіт на фермерському господарстві він не отримав", - розповів Олександр Степанков із відділу поліції №4 Вінницького районного управління.

58-річному підприємцю оголосили про підозру. Йому загрожує до п'яти років в'язниці.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...