"Провіз на капоті сотню метрів": Топ-фіскал влаштував моторошну ДТП на Закарпатті (фото, відео)

У Закарпатській області один з керівників регіональної Державної фіскальної служби влаштував смертельну аварію. ДТП трапилась ввечері 23 липня на трасі біля села Ракошино, повідомляють Патріоти України.

Позашляховик Volkswagen Touareg, яким керував чиновник, на смерть збив 22-річного Юрія Дідо – працівника служби ремонту автодоріг. Молода людина – житель с. Страбичово Мукачівського району. У нього залишилася мати і дві сестри, одній з яких 14 років.Обставини події поки не розголошують ні поліція, ні ДБР. За даними ГУНП у Закарпатській області, на момент ДТП водій був тверезий. Після аварії він був доставлений в реанімацію.

За даними журналіста Віталія Глаголи, автомобілем керував Олександр Гопа – перший заступник начальника главного управления ДФС Закарпаття. Він зазначив, що чоловік також отримав травми, при цьому з авто вийшов сам. "Удар був дуже сильний і швидкість перевищена 100%. Це за словами поліцейських, які були на місці", –додав він.

За даними журналіста, авто керував перший заступник начальника ГУ ДФС Закарпаття Олександр Гопа.

Про те, що водій мчав на високій швидкості, кажуть і очевидці ДТП. "96 метрів провіз загиблого на капоті, швидкість, говорять, 200 була", – написав в Facebook Олександр Боднар.

Інша очевидець ДТП Інна Конар написала, що на момент проведення ремонтних робіт на ділянці не було регулювальників, а відповідні знаки про роботи були погано видно через машин.

"Працівник дорожньої служби (який загинув – Авт.) показував, саме показував, а не регулював, коли якій стороні їхати. Не знаю, як там можна було гнати. Величезна пробка в обидва боки. Машини повзли в прямому сенсі", – зазначила вона .

Що стало причиною ДТП скоро дізнаємося. Кримінальне провадження відкрито за ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті – до восьми років позбавлення волі.

Місце події

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...