Вчені назвали популярні продукти, регулярне вживання яких підвищує ризик раптової смерті. Як пише Daily Mail, до такої їжі відносяться білий хліб, масло, джем, фруктовий сік і шоколад, передають Патріоти України
Також в цьому списку перебувають цукровмісні напої та столовий цукор. Дослідники з Оксфордського університету попереджають, що такі продукти містять багато калорій, жирів і цукру, а також мало клітковини, чим провокують серцеві захворювання.
Вчені проаналізували дані про 116 806 осіб в Великобританії, які записували, що вони їли протягом декількох днів, а в середньому за ними спостерігали 4,9 роки.
За цей час у 4245 осіб розвинулися серцево-судинні захворювання і інфаркти або інсульти, з яких 838 закінчилися смертельним результатом.
Зі щоденників харчування були виявлені два різних режими харчування, в яких представлені улюблені жирні та солодкі продукти, які, як виявилося, пов'язані з більш високим ризиком серцевих захворювань і смерті.
У Швейцарії за загадкових обставин загинула 49-річна українка. Жінку зі смертельними пораненнями знайшли у квартирі гуртожитку, де проживають біженці з різних країн. На жаль, лікарі не змогли її врятувати. Поліція слідів убивства не знайшла, хоча знайо...
З 28 серпня Кабмін дозволив чоловікам 18–22 років виїжджати за кордон. Відтоді сотні юнаків щодня залишають Україну, і це вже відчутно б’є по роботодавцях та вищих навчальних закладах, передають Патріоти України. За даними польських прикордонників, лиш...