Вчені назвали популярні продукти, регулярне вживання яких підвищує ризик раптової смерті. Як пише Daily Mail, до такої їжі відносяться білий хліб, масло, джем, фруктовий сік і шоколад, передають Патріоти України
Також в цьому списку перебувають цукровмісні напої та столовий цукор. Дослідники з Оксфордського університету попереджають, що такі продукти містять багато калорій, жирів і цукру, а також мало клітковини, чим провокують серцеві захворювання.
Вчені проаналізували дані про 116 806 осіб в Великобританії, які записували, що вони їли протягом декількох днів, а в середньому за ними спостерігали 4,9 роки.
За цей час у 4245 осіб розвинулися серцево-судинні захворювання і інфаркти або інсульти, з яких 838 закінчилися смертельним результатом.
Зі щоденників харчування були виявлені два різних режими харчування, в яких представлені улюблені жирні та солодкі продукти, які, як виявилося, пов'язані з більш високим ризиком серцевих захворювань і смерті.
Україна може пройти зиму без відключень електроенергії, заявили "Укрінформу" у національній енергетичній компанії (НЕК) "Укренерго", передають Патріоти України. "Якщо не буде нових системних атак на енергооб’єкти, є всі підстави розраховувати на проход...
Прізвище - це не просто набір літер у паспорті. У ньому закодована історія роду, соціальний статус, а подекуди навіть спосіб життя чи характер предків. Українські прізвища нерідко приховують згадки про заможність, шляхетність або швидке збагачення, пер...