
Вчені назвали популярні продукти, регулярне вживання яких підвищує ризик раптової смерті. Як пише Daily Mail, до такої їжі відносяться білий хліб, масло, джем, фруктовий сік і шоколад, передають Патріоти України
Також в цьому списку перебувають цукровмісні напої та столовий цукор. Дослідники з Оксфордського університету попереджають, що такі продукти містять багато калорій, жирів і цукру, а також мало клітковини, чим провокують серцеві захворювання.
Вчені проаналізували дані про 116 806 осіб в Великобританії, які записували, що вони їли протягом декількох днів, а в середньому за ними спостерігали 4,9 роки.
За цей час у 4245 осіб розвинулися серцево-судинні захворювання і інфаркти або інсульти, з яких 838 закінчилися смертельним результатом.
Зі щоденників харчування були виявлені два різних режими харчування, в яких представлені улюблені жирні та солодкі продукти, які, як виявилося, пов'язані з більш високим ризиком серцевих захворювань і смерті.
4 грудня, за новим церковним календарем (17 грудня за старим) Церква вшановує пам'ять великомучениці Варвари Іліопольської. Ця свята вважається захисницею від раптової і насильницької смерті, а також заступницею всіх жінок, передають Патріоти України. ...
Івано-Франківський міський суд виніс вирок у справі про бійку, що сталася біля закладу швидкого харчування на вулиці Івана Миколайчука, передають Патріоти України. Конфлікт стався 29 жовтня, коли потерпілий стояв біля черги, очікуючи на замовлення. У ц...