
Вчені назвали популярні продукти, регулярне вживання яких підвищує ризик раптової смерті. Як пише Daily Mail, до такої їжі відносяться білий хліб, масло, джем, фруктовий сік і шоколад, передають Патріоти України
Також в цьому списку перебувають цукровмісні напої та столовий цукор. Дослідники з Оксфордського університету попереджають, що такі продукти містять багато калорій, жирів і цукру, а також мало клітковини, чим провокують серцеві захворювання.
Вчені проаналізували дані про 116 806 осіб в Великобританії, які записували, що вони їли протягом декількох днів, а в середньому за ними спостерігали 4,9 роки.
За цей час у 4245 осіб розвинулися серцево-судинні захворювання і інфаркти або інсульти, з яких 838 закінчилися смертельним результатом.
Зі щоденників харчування були виявлені два різних режими харчування, в яких представлені улюблені жирні та солодкі продукти, які, як виявилося, пов'язані з більш високим ризиком серцевих захворювань і смерті.
В Україні з 1 грудня грошове забезпечення (зарплати) військових не зміниться. Разом з тим будуть збережені всі існуючі доплати. Розмір зарплати залежить від умов проходження служби, посади, вислуги років тощо, передають Патріоти України. Як йдеться в З...
В Україні у грудні на ринку газу для населення стане менше на одного постачальника. Надання послуг побутовим споживачам припиняє ТОВ "Енерджі Трейд Груп". Більшість українців купуватимуть струм по ціні 7,96 грн за куб. Про це йдеться в даних ГазПравди,...