
Вчені назвали популярні продукти, регулярне вживання яких підвищує ризик раптової смерті. Як пише Daily Mail, до такої їжі відносяться білий хліб, масло, джем, фруктовий сік і шоколад, передають Патріоти України
Також в цьому списку перебувають цукровмісні напої та столовий цукор. Дослідники з Оксфордського університету попереджають, що такі продукти містять багато калорій, жирів і цукру, а також мало клітковини, чим провокують серцеві захворювання.
Вчені проаналізували дані про 116 806 осіб в Великобританії, які записували, що вони їли протягом декількох днів, а в середньому за ними спостерігали 4,9 роки.
За цей час у 4245 осіб розвинулися серцево-судинні захворювання і інфаркти або інсульти, з яких 838 закінчилися смертельним результатом.
Зі щоденників харчування були виявлені два різних режими харчування, в яких представлені улюблені жирні та солодкі продукти, які, як виявилося, пов'язані з більш високим ризиком серцевих захворювань і смерті.
У Києві 28-річному мешканцю столиці повідомлено про підозру у вбивстві бабусі та замаху на вбивство матері. Про це повідомила Дарницька окружна прокуратура міста Києва у Telergam, передають Патріоти України. За даними слідства, чоловік напав на своїх р...
В одному з київських парків помітили люблячу пару — військового зі своєю коханою, які танцювали просто на вулиці без музики. Зворушливий кадр зафільмував та опублікував на своєму акаунті в Threads користувач Леонід Романюк, передають Патріоти України. ...