Вчені назвали популярні продукти, регулярне вживання яких підвищує ризик раптової смерті. Як пише Daily Mail, до такої їжі відносяться білий хліб, масло, джем, фруктовий сік і шоколад, передають Патріоти України
Також в цьому списку перебувають цукровмісні напої та столовий цукор. Дослідники з Оксфордського університету попереджають, що такі продукти містять багато калорій, жирів і цукру, а також мало клітковини, чим провокують серцеві захворювання.
Вчені проаналізували дані про 116 806 осіб в Великобританії, які записували, що вони їли протягом декількох днів, а в середньому за ними спостерігали 4,9 роки.
За цей час у 4245 осіб розвинулися серцево-судинні захворювання і інфаркти або інсульти, з яких 838 закінчилися смертельним результатом.
Зі щоденників харчування були виявлені два різних режими харчування, в яких представлені улюблені жирні та солодкі продукти, які, як виявилося, пов'язані з більш високим ризиком серцевих захворювань і смерті.
Кіт врятував життя 28-річному українцю, який понад 5 годин провів на 9-градусному морозі у румунських горах. Про це повідомляє Spotmedia, передають Патріоти України. . Українця, який впав у глибокий майже 400-метровий яр у горах Марамуреш, витягли гір...
У Бердичеві 51-річний чоловік вбив рідну матір. Під час судового засідання він визнав свою провину. Про це повідомили в обласній прокуратурі Житомира, передають Патріоти України. За його свідченнями, він і раніше міг вдарити матір по голові, але вона н...