Вчені назвали популярні продукти, регулярне вживання яких підвищує ризик раптової смерті. Як пише Daily Mail, до такої їжі відносяться білий хліб, масло, джем, фруктовий сік і шоколад, передають Патріоти України
Також в цьому списку перебувають цукровмісні напої та столовий цукор. Дослідники з Оксфордського університету попереджають, що такі продукти містять багато калорій, жирів і цукру, а також мало клітковини, чим провокують серцеві захворювання.
Вчені проаналізували дані про 116 806 осіб в Великобританії, які записували, що вони їли протягом декількох днів, а в середньому за ними спостерігали 4,9 роки.
За цей час у 4245 осіб розвинулися серцево-судинні захворювання і інфаркти або інсульти, з яких 838 закінчилися смертельним результатом.
Зі щоденників харчування були виявлені два різних режими харчування, в яких представлені улюблені жирні та солодкі продукти, які, як виявилося, пов'язані з більш високим ризиком серцевих захворювань і смерті.
У міській раді повідомили про старовинні катакомби, які побачили у сквері "Стрілка" нещодавно. Це сталось після стихії кілька тижнів тому, яка зламала багато дерев, зокрема у парках. Коли у сквері працювала техніка, то ґрунт провалився, інформують Патр...
Вчені зробили несподіване відкриття про походження картоплі. Виявивши, що вона утворилася від предка томата майже 9 мільйонів років тому, зазначають Патріоти України. . Як пише The Guardian, згідно з останнім дослідженням, дикі томати, що росли в Анда...