
Вчені назвали популярні продукти, регулярне вживання яких підвищує ризик раптової смерті. Як пише Daily Mail, до такої їжі відносяться білий хліб, масло, джем, фруктовий сік і шоколад, передають Патріоти України
Також в цьому списку перебувають цукровмісні напої та столовий цукор. Дослідники з Оксфордського університету попереджають, що такі продукти містять багато калорій, жирів і цукру, а також мало клітковини, чим провокують серцеві захворювання.
Вчені проаналізували дані про 116 806 осіб в Великобританії, які записували, що вони їли протягом декількох днів, а в середньому за ними спостерігали 4,9 роки.
За цей час у 4245 осіб розвинулися серцево-судинні захворювання і інфаркти або інсульти, з яких 838 закінчилися смертельним результатом.
Зі щоденників харчування були виявлені два різних режими харчування, в яких представлені улюблені жирні та солодкі продукти, які, як виявилося, пов'язані з більш високим ризиком серцевих захворювань і смерті.
Російський диктатор Путін назвав гарною традицією народів Кавказу одружуватися у ранньому віці. Про це фюрер росіян заявив під час «прямої лінії» сьогодні, 19 грудня, передають Патріоти України. «На Кавказі, народи Кавказу, мають дуже хорошу таку тради...
Українська маркетологиня розповіла історію з життя, як у Берліні заплатила бармену за те, щоб він плюнув в алкогольний напій росіянами просто перед ними. Про це киянка під ніком yvesclear розповіла на своїй сторінці в Threads ввечері 18 грудня, передаю...