Провину свою не визнала: У Львові жінка покусала поліцейського, прориваючись до Порошенка

У Львові судили жінку, яка 2017 року під час візиту п’ятого президента України Петра Порошенка покусала поліцейського. Про це йдеться у вироку Галицького районного суду Львова, який оприлюднено 27 листопада 2023 року, передають Патріоти України.

За даними суду, жінка 14 липня 2017 року під час візиту до Львова тодішнього президента України Петра Порошенка покусала поліцейського, який її не допустив до кортежу. На суді жінка провину не визнала. Вона повідомила, що намагалася прорватися в кортеж президента вулицею Театральною у Львові, щоб передати президенту «важливі документи», однак поліцейські її зупиняли. Вона поскаржилася, що після цього жінку затримали і «прикували до труби» у приміщенні Галицького райвідділу поліції Львова.

Правоохоронець розповів, що він отримав вказівку свого керівника про затримання жінки, яка проривалася в кортеж президента, а потім намагалася прорватися в один із ресторанів, де перебував Порошенко. Під час затримання жінка вкусила поліцейського.

Суд визнав жінку винною за зам. 345 КК України і засудив до одного року позбавлення волі. Однак суд звільнив засуджену у зв’язку із закінченням строків давності.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...