"Прожарить" майже до +40°: По всій Україні 13 липня буде пекло - синоптики зробили застереження

Субота, 13 липня, не стане винятком. Сьогодні по всій країні очікується надзвичайна спека та пекуче сонце, а грози можуть бути лише на крайньому заході країни, передають Патріоти України.

У західних областях сьогодні буде дуже спекотно. Стовпчики термометрів тут покажуть від +34° до +37°. У Львівській області можуть бути грози, але легше від них не стане, температура не знизиться.

На жителів півночі України чекає суха і сонячна погода. Температура тут підніметься до +34°...+36°. На сході буде +32°...+33°. Тут також очікується суха погода з великою кількістю сонця. Центральну частину України розігріє до +34°...+37°, а на півдні традиційно буде найспекотніше, +34°...+39°. Тільки на узбережжі морів може бути трохи свіжіше.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...