Прожили "однакове життя", не бачившись ні разу: Близнюки, яких розділили при народженні, вразили своєю історією

Неймовірні історії всюди, як-от ця: близнюків Джима і Джеймса розділили під час народження в 1940 році. Хлопчиків усиновили дві окремі сім'ї й дали їм свої прізвища. Названі батьки розповіли синові Джиму Спрінгеру, що він мав брата, однак також сказали, що він помер при народженні, пише Daily Star, передають Патріоти України.

У результаті близнюки росли в Міннесоті (США) на відстані всього 60 кілометрів і навіть не підозрювали про існування один одного. Поки все не змінилося 1979 року, коли чоловікам виповнилося 39 років: Джиму Льюїсу вдалося роздобути контактні дані свого близнюка і він відшукав брата.

Дивовижним виявилося те, що попри відстань, близнюки фактично прожили "однакове життя". Обидва вони обрали одну й ту саму марку машин, працювали на одній і тій самій роботі, і обрали дружин з однаковими іменами — Лінда. Крім того, їхні домашні улюбленці носили однакові імена — Той, а також брати віддавали перевагу одним і тим самим хобі: не любили правопис, але захоплювалися математикою в студентські роки.

Мабуть, найдивовижнішим здається те, що обидва близнюки одружилися повторно, коли стало очевидно, що з Ліндами нічого не вийде. У їхніх других дружин також були однакові імена — цього разу близнюки повели під вінець жінок, на ім'я Бетті.

Не менш неймовірним здається і те, що у близнюків також були окремі брати, яких назвали Ларрі. Пізніше у них з'явилися власні діти й тут знову не обійшлося без однакових імен — обидва сини близнюків, на ім'я Джеймс Алан.

Також виявилося, що обидва близнюки були завзятими курцями, страждали на мігрень і працювали у сфері безпеки: Джим Льюїс працював охоронцем, а його брат Джим Спрінгер — заступником шерифа.

Пізніше обидва близнюки взяли участь у дослідженні доктора Томаса Бушара з Університету Міннесоти. Під час аналізу дослідник попросив чоловіків пройти тести на особистість, вивчив історію їхніх хвороб і навіть записав мозкові хвилі. Це здається неймовірним, але результати всіх тестів виявилися ідентичними. Далі вчені попросили близнюків намалювати картину та обидва чоловіки зобразили одне й те саме. За словами автора дослідження, доктора Бушара, такої приголомшливої схожості близнюків він ще не зустрічав.

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...

Слуги Зеленського різко піднімають податки і собі зарплатню. А тим часом вже третині українців має гроші тільки на їжу, і ще кожному десятому не вистачає навіть на це - соціологи

субота, 27 липень 2024, 20:00

32% сімей в України грошей вистачає лише на їжу - купувати одяг складно. Про це повідомляє видання Дзеркало тижня з посиланням на дані Центра Разумкова, передають Патріоти України. . Ще майже половині сімей українців (48%) грошей вистачає на їжу та о...