Прозвали Майком: Працівники автомийки знайшли бабака під капотом автомобіля клієнтки (фото)

У США працівники автомийки в штаті Індіана зробили відкриття, що шокує, оглядаючи передній бампер машини клієнтки. Вони знайшли всередині застряглого бабака. Про це пише UPI, передають Патріоти України.

Жінка привезла свій автомобіль на мийку Mike's Car Wash у Форт-Вейні для очищення після того, як у решітці радіатора застряг птах, але співробітники, оглядаючи передній бампер, помітили бабака.

Працівники автомийки відвезли машину в сусідній магазин Jiffy Lube, де співробітники викликали на допомогу службу з контролю за тваринами. Продавці супермаркету навіть почали розбирати передню частину автомобіля, щоб дістати тварину.

"Це був безперечно дивний робочий день, найменше я очікував, що доведеться розбирати передній бампер, щоб дістати бабака", — розповів працівник Jiffy Lube Далтон Бреннеке. За його словами, тварина не хотіла залишати автомобіль.

"Він був милим, але безумовно злився, що ми намагаємося забрати його з теплого будинку. У підсумку нам довелося зняти передню опорну плиту, щоб звільнити йому місце в моторному відсіку. Після того, як ми його витягли, він побіг до задньої частини машини і заскочив на задню підвіску. Довелося зняти ліве заднє колесо, щоб витягнути його", — сказав Бреннеке. Бабака, якого рятувальники прозвали Майком, забрав співробітник FWACC для огляду на наявність травм.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...