"Пручався цілу годину!": На Волині чоловік спіймав сома завдовжки у зріст людини (фото)

В Україні рибалки знову виловили чергову рибу гігантських розмірів. Вдалося це зробити на Рівненщині. Про це повідомляє Radiotrek.rv.ua, передають Патріоти України.

Зазначається, що зловив величезного сома підприємець Ярослав із Рівного. Чоловік для цього спеціально до Млинова Рівненської області, на річку Ікву. Примітно те, що рибалив сам, у човні. Йому вдалося спіймати сома вагою 35 кілограмів та довжиною 1,7 метра.

Припускає, що, з огляду на значні параметри, сому - років десять. "Було непросто. Сом пручався цілу годину! Потягнув мене в комиш, але зрештою мені вдалося витягти цього монстра. Рибина настільки велика, коли привіз її додому - довелося розпилювати ножівкою", - розповів рибалка деталі.

Як відомо, сом вважається найбільшою прісноводною рибою в Європі. Його довжина може сягати п'яти метрів, а вага - 100 кг. При цьому можуть доживати до 80–100 років.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...