При спробі встановити рекорд швидкості загинув британський мільйонер

Айзенберг намагався побити британський рекорд на автомобілі Porsche 911 Turbo S, однак не впорався з керуванням.

Британський мільйонер, засновник фітнес-компанії Maximuscle Зеф Айзенберг загинув при спробі встановити рекорд швидкості на суші. Про це повідомляє The Independent, передають Патріоти України.

Рекордсмен-мотогонщик і раніше не раз потрапляв в аварії, де ламав десятки кісток. Але цього разу аварія виявилась фатальною. Айзенберг намагався побити британський рекорд на автомобілі Porsche 911 Turbo S, однак не впорався з керуванням.

На цьому місці в аварію колись потрапив ведучий Top Gear Річард Гаммонд. Зеф Айзенберг також мав серйозну аварію на цьому полі у 2016 році.

Наразі триває розслідування аварії.

Айзенберг очолював компанію з перегонів Madmax Race Team, яка б'є рекорди на мотоциклах і авто. Він вів кілька спортивних телешоу. Йому належить близько 50 різних досягнень. Наприклад, в травні 2019 році британець встановив світовий рекорд швидкості на піску серед чотириколісних транспортних засобів. Він розігнався до 534 км на годину. Заїзд пройшов на пляжі Pendine Sands в Уельсі. В одній з аварій він переламав 11 кісток, включаючи таз. Були побоювання, що він більше ніколи не зможе ходити. Але він зміг. І знову повернувся до змагань минулого року.

Зеф Айзенберг заснував компанію зі спортивного харчування Maximuscle у 1995 році. Її продали фармацевтичному гіганту GlaxoSmithKline у 2011 році за 162 мільйони фунтів. Зефу Айзенбергу було 47 років. У нього залишилися дружина та двоє дітей.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...