Прибіг на крики дівчат у парку: У Сумах жорстоко побили ветерана АТО (фото)

В Сумах жорстоко побили ветерана АТО, який заступився за дівчат в місцевому парку. Нападника затримали, проте постраждалий згодом відмовився від претензій до нього. Що сталося того травневого вечора - читайте нижче в нашому матеріалі. Про інцидент розповіли в Facebook "Спілка ветеранів війни з Росією", передають Патріоти України.

Повідомляється, що неадекват (на фото - в червоному кашкеті) почав чіплятися до дівчат в парку, а згодом накинувся на них з кулаками. Крики дівчат про допомогу почув ветеран АТО Єгор і поспішив туди.

"Після словесної перепалки грубіян наче заспокоївся, як тільки ветеран почав уходити, завдав удару зі спини, після чого бив ногами вже лежачого на землі. Свої геройства неадекват вирішив зафільмувати на відео в якому принижував майже непритомного ветерана", - говориться в повідомленні.

Нападника затримала поліція, проте атовець заяву забрав, пише Укрінформ. "Першочергово на місці побиття було затримано чоловіка 1983 року народження, сумчанина, який побив потерпілого, 1980 р.н. Поліцейські опитали потерпілого. Потерпілий написав заяву про те, щоб не проводили будь-якої перевірки з даного приводу", - повідомили в поліції.

Згодом у мережі з'явилося відео із затриманням агресора. Він поводив себе неадекватно у поліцейському відділку, дозволяв собі нецензурні вислови. Кадри з "героєм" можна подивитися за посиланням тут. Обережно, 18+.

Зазначимо, що агресор дуже швидко протверезів і приніс публічні вибачення перед суспільством, ветеранами та учасниками війни на Сході України. Чоловіка звуть Богдан Янченко, і він каже, що його "поплутав біс".

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...