Приблатненого проросійського відеоблогера, котрий знущався над захисниками України і обіцяв згвалтувати соратника Авакова, оголосили у розшук

Сайт «Миротворець», заніс Артура Сороченка в свою базу даних, попросивши правоохоронні органи розглядати це як заяву про нанесення тілесних ушкоджень і діяння проти нацбезпеки України.

Відеоблогер Артур С. (на прізвиська Малюк, Квадрат, Турик Бердичівський), який побив на камеру бійця АТО та нагородив кучу гидоти на Україну, за що мусить відповісти навіть перед криміналом "по понятіям", вирішив не зупинятися на досягнутому, зазначають Патріоти України.

Після того, як ветерани АТО побували біля однієї з квартир, де раніше жив Артур С., той випустив чергову серію відеороликів. В яких похвалився своїми зв'язками в СБУ, показав особистий арсенал пістолетів і гранатометів і в нецензурній формі пообіцяв, що АТОшників, зокрема азовців, будуть «калічити, стріляти по одному», їх жінок - «кошмарити», що «буде горіти все» у них та їхніх рідних. Однак уже через кілька годин записав «покаянне» відео.

Артур С. стверджує, що він вже зустрічався з ветеранами АТО і пояснив їм, що його не так зрозуміли. Мовляв, він сам за цілісність і незалежність України і глибоко поважає як людей, які її захищають, так і всіх військових, «які проливають кров, захищаючи, грубо кажучи, кожен свою державу». І зовсім не хотів образити когось своїми діями. Він вважає, що всі жителі «країн колишнього СНД» - слов'яни і брати, тому конфлікти між ними повинні вирішуватися на політичному рівні. Значних фізичних ушкоджень при цьому у блогера помітно не було.
Тим часом його «мироточення» абсолютно не пояснює таких образливих для бійців АТО фраз, як «Шо це в тебе за герб? Ти патріот, на * уй?» (Про тризуб), «Росія з нами не воює», «Я не був! На * уй мені там бути, я шо, долбо * б?» (Про участь в АТО). Мабуть, тому вибачення прийняті не були. Так, сайт «Миротворець», заніс його в свою базу даних, попросивши правоохоронні органи розглядати це як заяву про нанесення тілесних ушкоджень і діяння проти нацбезпеки України. Після того, як Артур С. пригрозив переловити і побити по одному персонал «Миротворця» і згвалтувати в неприродній формі «вашого Геращенка», сайт звинуватив його також в погрозах по відношенню до державного діяча.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...