Прибулі лікарі врятувати не змогли: В аквапарку Дніпра загинув дев'ятирічний хлопчик

У Дніпрі в басейні аквапарку Happy Day потонула дитина. Його намагалися реанімувати інші відвідувачі і лікарі, але безрезультатно. Про це пише Інформатор з посиланням на представників закладу, передають Патріоти України.

Інцидент стався в неділю, 8 серпня. На місце події прибули два автомобілі швидкої медичної допомоги, проте врятувати хлопчика медикам не вдалося. За попередніми даними, дитина потонула у великому басейні розважального комплексу Happy Day.

Свідки події і прибулі лікарі намагалися надати йому допомогу. Наразі з'ясовуються всі обставини події.

За даними видання "Наше місто", хлопчику було 9 років. Він приїхав в аквапарк разом з матір'ю. "Мати відлучилася і пішла в інший бік закладу. Зі слів працівника аквапарку, приблизно о 18:00 персонал помітив, що дитині в басейні стало погано, його витягли і покликали медичний персонал", - йдеться в повідомленні.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...