Прибиральниця фабрики підмішувала віагру в офісну каву, щоб... отруїти колег (фото)

У Великій Британії 62-річна прибиральниця фабрики Карен Біл намагалася "отруїти" своїх колег, підмішавши віагру в каву. Сама жінка не визнає своєї провини. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України.

Британка сім років пропрацювала на заводі Envirograf у Дуврі (Англія). У середу, 24 січня присяжні в Кентерберійському королівському суді дізналися, що її помітили на таємно встановленій камері, яка, ймовірно, возилася з банкою розчинних гранул Nescafe Blend 37.

Про ймовірне отруєння стало відомо, коли один із працівників помітив незвичну рідину у своїй чашці й упізнав в ній сині та білі вкраплення. Виступаючи на початку судового процесу, прокурор Метью Ходжеттс сказав, що це було не те, що людина очікує побачити у своїй каві. У 13-хвилинному ролику з камер спостереження видно, як Біл у синіх латексних рукавичках струшує банку і періодично висипає частину вмісту, після чого ставить її назад на полицю.

Виїзд чоловіків призовного віку за кордон: У ДПСУ розповіли, чи перевірятимуть оновлення даних

понеділок, 20 травень 2024, 14:44

У Державній прикордонній службі України запевняють, що не перевірятимуть оновлення військово-облікових даних у чоловіків призовного віку, яким дозволено виїзд за межі України. Для перетину кордону достатньо надати військово-облікові документи. Про це п...

На межі: На ТОТ виник дефіцит медикаментів, а ліки, які з’являються, йдуть на потреби окупантів, - Центр нацспротиву

понеділок, 20 травень 2024, 14:27

В аптеках на тимчасово окупованих територіях України спостерігається дефіцит медичних препаратів. Більшість ліків, які доставляють на окуповані території, йдуть на потреби окупантів, а не для місцевого населення. Про це пише Центр національного спротив...