Причащали з однієї ложки: У Львові церква втрапила у гучний карантинний скандал (відео)

У Львові людей причащали за церквою з однієї ложки

У мікрорайоні Львова Сихів церква стала фігурантом скандалу через неприйнятне порушення карантинних заходів, введених через коронавірус. Там парафіян потайки причащали за храмом з однієї ложки. При цьому видно, що до священиків люди підходять по одному і в масках. Відповідне відео опублікувала на своїй сторінці у Facebook місцева мешканка Наталія Шахрайчук, передають Патріоти України.

"Ось так за церквою тихесенько причащають усіх з однієї ложечки. А ви платіть 17 000 за відсутність маски і гуляйте з дітьми на балконі", – обурилася львів'янка.

У коментарях під скандальним дописом її підтримало безліч людей, які також висловили здивування через таку недалекоглядність і безвідповідальність вірян.

"Я розумію, причастя і віра в Бога, але Бог ще дав мозок людям, щоб трохи думали!!!", "Природний добір! Виживе розумніший!", "Безсмертні", "Таку поведінку священика можна розцінювати як спробу вбивства?", "Здається, він хоче подарувати життя вічне", "В народі є приказка – застав дурного Богу молитися", – пишуть користувачі мережі.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...