Причетний генконсул РФ у Пхукеті: У Таїланді затримали учасників російської групи "Би-2", які засудили війну

У Таїланді 25 січня після концерту затримали сімох учасників російсько-білоруської групи "Би-2". Про це повідомляє російське пропагандистське агентство ТАСС із посиланням на місцеве відділення туристичної поліції, передають Патріоти України.

Як зазначають, причиною затримання музикантів нібито стала відсутність дозволу на роботу. Серед затриманих, зокрема, опинилися засновники групи Шура (Олександр Уман) і Льова (Єгор Бортник). "Вони мають заплатити штраф, розмір якого визначить суд", – зазначили в поліції. Після сплати штрафу артисти зобов'язані покинути країну.

"Сибирь. Реалии" повідомляє, що суд відбудеться 26 січня. Редакція нагадує, що раніше поліція Таїланду зупинила продаж квитків на концерти російських шоуменів Максима Галкіна й Руслана Бєлого, які засудили політику президента країни-агресора Володимира Путіна й повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Видання припустило, що ці події, імовірно, пов'язані з кампаніями Росії проти артистів, котрі не підтримують війни. Зазначають, що ініціатором цієї кампанії є посольство Росії в Таїланді й генеральний консул у Пхукеті Володимир Соснов. Музиканти поки свого затримання не коментували.

"Це дно": "Ліга сміху" оскандалилася жартом про потопельників у Тисі, українці обурені

понеділок, 20 травень 2024, 6:38

Українські коміки знову опинилися у центрі скандалу. Цього разу оскандалилися гумористи "Ліги сміху". Вони пожартували про ухилянтів у Тисі. Так, у скандальному виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступне: «Я тону у ...

Посилення мобілізації в Україні: Ось кому з жінок потрібно сходити у ТЦК після вступу в силу нового закону 18 травня

понеділок, 20 травень 2024, 6:24

18 травня в Україні набрав чинності новий закон про мобілізацію. Згідно з ним військовозобов’язані мають 60 днів на те, щоб оновити дані у ТЦК. Оновити свої військово-облікові дані або встати на облік з 18 травня мають жінки, які мають медичну та фарма...