Причина смерті поки неясна: Під Харковом загадково загинув морпіх, який воював на Донбасі (фото)

Дружина розповіла, що чоловік пішов з дому без телефону і документів ще 8 березня.

У п'ятницю, 13 березня, в Харківській області знайшли мертвим ветерана АТО, морпіха Олександра Фрайтага, повідомляють Патріоти України з посиланням на ресурс Kharkiv Today.

Його дружина розповіла, що чоловік пішов з дому без телефону і документів ще 8 березня. Він не виходив на зв'язок, а родичі намагалися знайти чоловіка. Проте 13 березня приблизно о 10:00 його тіло виявили недалеко від будинку в селі Лизогубівка під Харковом.

Зазначають, що причина смерті поки невідома. "Судмедексперти сьогодні (13 березня - ред.) забрали, і ще ніякої інформації не дали. Сказали, що, швидше за все, він туди не сам потрапив", - сказала дружина ветерана АТО.

У Харківському відділі поліції журналістам підтвердили цей факт, однак подробиць не повідомили. Відомо, що в зоні АТО Олександра поранили в голову, в результаті чого він отримав інвалідність.

Журналістка Ніна Гончарук на своїй Facebook-сторінці згадала численні нагороди Олександра за захист батьківщини на Донбасі. Також вона написала, що у нього залишився маленький син, якому півтора роки.

Олександр був покликаний на службу в 2014 році. Служив в 92-й бригаді. У 2016 році був матросом-контрактником в 36-й бригаді морської піхоти.

Прощання з героєм України почалося 14 березня в 13.00 на Алеї Героїв. Ніна вказала банківську карту дружини Олександра для фінансової допомоги родині: 5168 7573 8936 4557 - Тетяна Фрайтаг.


На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...