Причиною скандалу стали лосини: Українська журналістка погрожувала працівникам онлайн-магазину... російськими КАБами

Українська журналістка Олена Солодовникова погрожувала працівникам онлайн-магазину одягу, що наведе на їх родини КАБ. Про це розповіла у Х користувачка Юлія з патчами, опублікувавши скриншот листування з журналісткою, передають Патріоти України.

Так, у відповідь на запитання працівниці магазину журналістка написала "хай ваш цех накриє кабом", а вже потім уточнила, що внесла передоплату і уточнювала замовлення. Після цього вона також записала голосове повідомлення з погрозами.

У коментарях користувачі Х показали профілі журналістки у соцмережах, приклади її публікацій, а також зверталися до СБУ і поліції на предмет перевірки журналістки чи дійсно вона може реалізувати свої погрози. Також були звернення і до видання, де вона працює.


В Україні злетів попит на гібридні авто: Ось які моделі обирають українці

четвер, 10 жовтень 2024, 18:27

У минулому місяці автопарк України поповнили понад 2 тис. гібридних легкових авто (HEV i PHEV). Це на 22% більше, ніж у вересні минулого року, повідомляє Укравтопром, передають Патріоти України. Частка нових авто в цій кількості становила 60%, проти 59...

Заявив, що не хоче воювати: На Полтавщині чоловік ухилився від мобілізації і отримав вирок суду

четвер, 10 жовтень 2024, 17:42

В Полтавській області до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який категорично відмовився від повістки та мобілізації. Про це йдеться у вироку Котелевського районного суду Полтавської області, передають Патріоти України. За даними суду, чоловіка...