Приятель Путіна потрапив до лікарні через селфі

Сильвіо Берлусконі відвезли в міланську лікарню на обстеження, після того як він впав і забився.

Колишній прем'єр Італії і медіамагнат Сильвіо Берлусконі потрапив до міланської лікарні. Про це повідомляє газета Corriere della Sera, передають Патріоти України.

Зазначається, що лідер партії «Вперед, Італіє» намагався зробити селфі на саміті Європейської народної партії (ЄНП) в хорватському Загребі, але впав і отримав забій і гематому. Після цього політика відвезли до міланської лікарні на обстеження, де він пробуде до кінця тижня.

«Так, це банальний забій. Але, знаєте, навіть політ метелика в Китаї викликає цілий ураган в Техасі», - прокоментував Берлусконі. Сильвіо Берлусконі, обіймав посаду прем'єр-міністра Італії у 1994-1995, 2001-2006 і 2008-2011 роках. У 2010-му проти нього було розпочато розслідування по «справі Рубі», в рамках якого прем'єр обвинувачувався у сексуальних стосунках з неповнолітньою. У 2015-му суд виправдав Берлусконі, але це коштувало йому посади глави уряду.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...