Приятелі місяць жили із трупом друга: У Києві в квартирі знайшли два чоловічих тіла (фото)

Після того, як помер ще один, родичка одного з чоловіків забила на сполох і викликала поліцію.

У Києві недалеко від станції метро Дорогожичі в одній з квартир знайшли два чоловічих трупи. Про це повідомив в Facebook сервіс dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

Інцидент стався на вулиці Щусєва 12/21. За інформацією видання, двоє чоловіків чотири тижні жили з тілом померлого товариша. Після того, як помер ще один, родичка одного з чоловіків забила на сполох і викликала поліцію.

На місці працювала оперативна бригада правоохоронців. У повідомленні сказано, що явних ознак насильницької смерті на обох тілах немає. Джерело ЗМІ в правоохоронних підтвердило, що на тілах присутні сліди розкладання. Причини смерті чоловіків поки не встановлені.

Інцидент стався на вулиці Щусєва

Імовірною причиною смерті другої людини названо отруєння неякісним алкоголем. Тіла померлих відправили на експертизу.

У квартирі виявили два трупи

Перед цим dtp.kiev.ua повідомив про нібито три трупи імовірно бездомних, проте пізніше з'ясувалося, що знайдені тіла двох людей.

Тіла відправили на експертизу
Одне з тіл нібито пролежало чотири тижні

Відтермінована пенсія в Україні: Як збільшити розмір виплат і які нюанси треба знати

вівторок, 7 травень 2024, 6:22

За кожен рік роботи після строку виходу пенсія збільшується на 6%, тобто приблизно на 350 гривень на місяць, передають Патріоти України. . Як зазначили у ПФУ, кожна людина має право на вибір щодо отримання пенсії за віком. Вона може вирішити самостійн...

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...