"Приєднала РФ до... Нідерланд": У Москві затримали наукову журналістку Асю Казанцеву

В Москві затримали наукову журналістку Асю Казанцеву. Вона заявила, що причина — так звані "референдуми". Репортершу відвезли у відділення МВС для "виховної бесіди". Про інцидент Казанцева повідомила на особистій сторінці на Facebook, передають Патріоти України.

"Ну ось, знову затримали. На цей раз в метро Піонерська, по камерах. Спочатку сказали, що як призовника, але потім уточнили, що через "референдуми". Везуть в МВС Філевський парк, мабуть, на виховну бесіду. "ОВД-Інфо" в курсі", — написала Казанцева.

Як припускає журналістка, причиною затримання стали її висловлювання проти фейкових "референдумів". Наприклад, на своїй сторінці на Facebook вона опублікувала ролик, який показали на телебаченні в Нідерландах. На відео тролять Путіна і стверджують, що Росія — це частина їхньої країни, а президент обманює населення. Казанцева назвала ролик "реалістичною, конструктивною повісткою".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...