Приємні бонуси для всіх: В Україні запустили додаток, який буде платити за безпечне водіння

Український стартап "Штрафи UA" за участю Міністерства інфраструктури представив мобільний додаток, який оцінює стиль водіння і за високий рейтинг нараховує кешбек від суми страхування. Про це йдеться в повідомленні компанії, передають Патріоти України.

Так, за відповідальний підхід до водіння акуратний водій зможе отримати до 18% кешбека. Перші показники користувач побачить після виконання 10 поїздок. Разом з рейтингом водієві буде запропонована сума кешбека.

Засновник платформи Денис Дмитров зазначає, що найчастіше сплата штрафів не применшує кількості аварій на дорогах. При цьому він вважає, що матеріальна винагорода за акуратну їзду в цьому випадку буде більш ефективною.

У Мінінфраструктури повідомили, що водії Миколаївської області виявилися найбільш відповідальними, так як роблять менше порушень, ніж водії в інших містах. Рейтинг свідомого водіння в Миколаєві зараз найвищий в Україні - 3,9, найнижчий у Волинській області - 2,7.

На сьогоднішній день додаток доступний на пристроях з операційною системою IOS. У доступному для огляду майбутньому його зможуть завантажити власники Android-пристроїв.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...