"Приємно це чути її друзям чи неприємно - мені все одно": Андрій Бєдняков висловився про свою колишню співведучу Регіну Тодоренко (відео)

Фото колаж УНІАН Український ведучий Андрій Бєдняков, який працював в тревел-шоу "Орел і решка" разом зі зрадницею Регіною Тодоренко, висловився на її адресу. Чоловік зазначив, що з Регіною, яка зараз живе в Росії та мовчить про війну в Україні, він ніколи не дружив.

"Я думав, що я люблю гроші, але, як показала практика, вони для мене далеко не на першому місці. Совість для мене важливіша. А для когось гроші важливіші, ніж країна. Багато хто почав говорити: "Чому Регіна Тодоренко нічого не каже? Оце несподіванка!", а для мене це не було несподіванкою. Я знав Регіну Тодоренко. Ми з нею ніколи не товаришували. Ніколи. Вона намагалася зі мною товаришувати, а я людей бачу відразу, у мене є така історія. Я по людині можу відразу сказати, що це за людина", - прокоментував Бєдняков у проекті "Про війну".

Андрій додав, що навіть, коли потрібно було разом з Тодоренко проводити корпоративи - він відмовлявся і пояснив це так:

"Я розумів все. Для неї головне кар'єра, гроші, популярність, слава. Вона готова була переступати через людей. Приємно це чути її друзям чи неприємно - мені все одно".

Прокоментував ведучий і новину про те, що Тодоренко нібито хоче якось приїхати у свою рідну Одесу.

"Коли ти не живеш зараз в Україні, то ти не розумієш, що суспільство українське змінюється. Зараз тенденція правильна набирає нових обертів. Ніхто не забуде, як було колись. Те, що вона там каже, що приїде в Одесу... Можливо, вона думає, що Росія забере Одесу і тоді вона буде гуляти. Я взагалі хочу забувати таких людей, як Регіна Тодоренко, Джиган, Ані Лорак. Вони зробили свій вибір", - наголосив Бєдняков.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...