Приїхала поліція з кайданками: У Тернополі чоловік повідомив у "швидку допомогу", що захворів коронавірусом, щоб спонукати до дій

За завідомо неправдивий виклик спеціальних служб «хворому» загрожує штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У Тернополі притягнули до адміністративної відповідальності чоловіка, який повідомив медикам про інфікування коронавірусом. Як з'ясувалося, він зробив це, щоб до нього приїхала швидка допомога, передають Патріоти України.

Зателефонувавши за номером «103», він повідомив, що його знайомий контактував з громадянами з Китаю і тепер перебуває з температурою вдома, наражаючи на небезпеку своїх сусідів. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, однак двері квартири ніхто не відчинив.
Коли ж поліцейські розшукали власника квартири, той впізнав телефонний номер, з якого викликали «швидку» - він належав його куму, що живе по сусідству. За словами 41-річного чоловіка, у нього підвищився тиск, проте на «103» йому порадили звернутися до сімейного лікаря.
«Розлючений, я набрав поліцію і повідомив про хворого знайомого і про те, що у нього коронавірус. Через кілька хвилин ще раз подзвонив на "швидку" і теж розповів цю історію. Тоді всі швидко приїхали», - пояснив він поліцейським.

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...