Приїхала в країну без родини чи друзів: У Косово посеред траси знайшли мертвою молоду українку

У частково визнаній державі Косово, на трасі Ферізай – Приштина знайшли мертвою 22-річну громадянку України. Про це пишуть косовські ЗМІ, передають Патріоти України.

Трагічний інцидент стався 21 лютого. "21.02.2024 на трасі Ферізай-Приштина, близько 19:30, без ознак життя виявлено громадянку України з ініціалами О.К.", - йдеться у повідомленні косовської поліції.

Поліцейські під час патрулювання на трасі натрапили на бездиханне тіло жінки. Косовська прокуратура спільно з усіма іншими відповідними структурами працює над з’ясуванням обставин цієї смерті.

У матеріалах експертизи наразі вказано, що в українки була зламана нога та кілька травм обличчя, які, ймовірно, були спричинені ударом авто. З іншого боку, наразі підозрілих слідів насильства на тілі жертви не виявлено.

За даними ЗМІ, жінка приїхала до Косово з Україні сама, без супроводу рідних. Вона звернулася за допомогою до Департаменту у справах громадянства, притулку та міграції. Причиною переїзду українка назвала війну.

У той момент, коли її знайшли мертвою на трасі, у неї не було ні телефону, ні інших речей. Під час поліцейського обшуку в квартирі в Приштині, де вона жила, було знайдено телефон, гроші та деякі інші особисті речі.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...