Приїхав із благодійним концертом: Українському співаку побили машину у Польщі

Український співак Юлік шокував, що його автомобіль побили просто у центрі Варшави, повідомляють Патріоти України.

До Польщі артист вирушив разом зі співаком Заліско з благодійним туром з метою збору коштів для ЗСУ. Минулої середи відбувся перший концерт артистів для українських біженців. А сьогодні вранці Юлік на паркінгу біля помешкання побачив свою понівечену автівку.

На думку Юліка, це була навмисна провокація нашкодити власнику авто з українськими номерами, адже жодної крадіжки чи натяку на це не було. "Перше - шок! Далі, усвідомлення, що я робою все правильно. Всі живі, вікна заміняться. Добре, що цінні речі та костюми ми забрали із собою. Найбільше дивує той факт вандалізму - нашкодити. І так важко, кожен українець бореться за свободу своїх територій, а тут таке. Нас не злякати, їдемо далі збирати кошти для ЗСУ", - прокоментував Юлік.

Юлік викликав поліцію, зафіксувавши факт заподіяння шкоди майну та поїхав вирішувати питання зі страховою. "Коли зранку менеджер прибіг із здивованим та злим обличчям, я зрозумів, що сталось щось недобре. Він зранку пішов продовжувати оплату за паркінг і розповів, що побачив побите авто. Жах, злість. У нас і так все за графіком щільно, а тут ще півдня прийдеться возитись. Але ми з Юліком розуміємо, що карма є і той хто це зробив буде притягнутий до відповідальності", - резюмував Заліско.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...