Приїхав із Молдови: В Одесі помітили відомого російського блогера (фото)

В Одесу з Молдови приїхав російської блогер Некоглай (Микола Лебедєв, - ред), якого в Росії оголосили в розшук. На території країни-агресора його переслідують за те, що він у своєму відео висміяв російського солдата в окопі, повідомляють Патріоти України.

Про візит в Україну Некоглай повідомив у своєму Telegram-каналі, опублікувавши знімки з Одеси з підписом: "Як же красиво в Україні".

TikTok-зірка заявив, що після Одеси він планує відвідати Київ. Через те, що тут він може "зустріти недоброзичливців", Некоглай не планує анонсувати деталі і дату свого візиту до столиці.

Також він показав автомобіль, який придбав для ЗСУ. Це Hyundai Santa Fe. Кому саме блогер передасть машину - не повідомляється. Крім цього він планує передати нашим військовим дрони DJI Mavic 3t і показати це своїм російським підписникам.

Хто такий Некоглай і чим він відомий

Російський блогер, контент якого орієнтований на підлітків і молодь. Увагу російських силовиків Некоглай привернув у листопаді 2022 року, коли виклав відеопародію на російського військового, який в окопі відкидає падаючі на нього гранати.

Глава Ліги безпечного Інтернету РФ Катерина Мізуліна прокоментувала цей ролик так: "Виродок-тіктокер, ймовірно, вважав, що це смішний контент. Звичайно, перебуваючи в теплій квартирі в Сіті, знімаючи дурні відео з ранку до ночі, складно зрозуміти, що переживає людина в окопі".

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...