Приїхав із заробіток, а мати і троє дітей горіли в будинку: Спливли моторошні деталі трагедії на Чернігівщині

У Чернігівській області під час пожежі загинули троє маленьких дітей та їх 48-річна бабуся. Вони згоріли у власному будинку. Трагедія сталася напередодні в селі Браниця. Пожежу виявив господар, коли повернувся надвечір додому із заробітків, розповіли в ТСН, передають Патріоти України.

Діти жили з бабусею і дідом

Батько загиблих дітей працює в Києві на автомийці. Чоловік розповів, що коли прийшов додому - з-під даху диміло. Вибив віконне скло, і звідти повалило полум'я.

Чоловік каже, якби повернувся додому на годину раніше, все могло б бути інакше. уМати трьох дітей, 24-річна Аліна, від горя навіть говорити не може. Востаннє бачилася з дітьми кілька днів тому. Святкували 5-річчя близнюків. Тепер з мамою дітей оплакує все село.

У рятувальників дві версії трагедії

Односельці кажуть, що дітей у родині любили. Вони були доглянуті, хоча сім'я жила скромно і стояла на обліку в соцслужбі. Те, що бабуся не додивилася за онуками, односельці навіть не припускають. Ймовірно, Кажуть, всі лягли на денний сон. У рятувальників дві версії трагедії: порушення експлуатації пічного опалення або замикання електрики. На похорон бабусі з трьома онуками гроші збирають усім селом.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...