"Приїхав народний артист з Москви, а вони вирішили обібрати його": Дружина російського актора пожалілася на "накручені" ціни в київській лікарні

За словами жінки, актора поклали в звичайну палату без комфортабельних умов, але через два дні зажадали сплатити за кожен день перебування в клініці 800 доларів, не рахуючи грошей за обстеження.

Дружина відомого радянського і російського актор театру і кіно Еммануїла Віторгана Ірина Млодик заявила, що його обібрали в київській лікарні, куди 81-річний артист був госпіталізований напередодні, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

У програмі "Зірки зійшлися" Ірина розповіла, що вона перебувала разом з чоловіком в Києві: через погане самопочуття Еммануїла Віторгана забрали зі знімального майданчика в лікарню. Там з'ясувалося, що у знаменитого артиста лопнула судина в животі. Віторганам довелося затриматися Києві, щоб отримати лікування.

За словами Ірини Млодик, зірку "Чародіїв" поклали в звичайну палату без комфортабельних умов, але через два дні її покликали в бухгалтерію і зажадали сплатити за кожен день перебування в клініці 800 доларів, не рахуючи грошей за обстеження.

Дружина Віторгана підкреслила, що грошима допоміг син артиста Максим Віторган. Сім'я була шокована вартістю лікування на стаціонарі. "Ми були ошелешені від хамства, від неповаги до імені. Приїхав народний артист з Москви, а вони вирішили обібрати його", - поскаржилася Ірина.

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...