"Прийму себе без ніг": Курсантки, покалічені п'яним майором у ДТП, вперше розповіли про самопочуття (відео)

Дівчата, які мріяли рятувати чужі життя, сьогодні самі потребують допомоги.

Три курсантки, які постраждали в результаті ДТП за участю п'яного майора, розповіли про своє самопочуття. Сюжет виклало в Youtube Громадське, передають Патріоти України.

Дівчата перебувають на лікуванні в Головному військовому клінічному госпіталі. Олександра Гуй розповіла, що почувається добре, і подякувала батькам, близьким і друзям за підтримку, а також медикам, які борються за її здоров'я. "Так сталося, значить, так повинно було бути", – сказала Гуй.

Інша курсантка Галина Николин завила, що почувається стабільно. Вона зазначила, що поруч перебувають родичі, друзі й люди, які її підтримують. Третя дівчина Тетяна Ніколаєва розповіла, що відчуває фантомні болі в тій нозі, яку лікарі ампутували. "Дивно відчувати п'яту й пальці тієї ноги, якої немає", – сказала вона. Відразу після ДТП дівчина просила, щоб хтось зняв з неї ремінь і перетягнув ногу.

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...