Прийняла естафету від Ані Лорак? Зрадниці Maruv неочікувано почали дякувати за "допомогу" ЗСУ

Зі співачки-зрадниці Ганни Корсун, більш відомої як Maruv, почали активно глузувати та дякувати їй за фінансову "допомогу" ЗСУ, передають Патріоти України.

Першим почав глузувати зі скандальної виконавиці активіст Сергій Стерненко. Він у Twitter (а нині Х) запитав у Maruv, чи допоможе вона з донатом на ЗСУ. Реакція артистки була різкою, вона заблокувала Стерненка у соцмережі.

"Так, Ганна Корсун на дрони скидатись не хоче, на відміну від Кароліни. Значить купимо їй окремий дрон", - пожартував активіст.

Тим часом українці у Facebook Корсун почали їй дякувати за допомогу ЗСУ. Вони із сарказмом писали, що Ганна молодець, що переказує такі великі донати.

"Дякую, що хоч і під суспільним тиском, але прийняла правильний бік. Твої перші обережні донати доволі щедрі - 3 млн грн у фонд "Повернись живим" - це щось. Ви з Ані Лорак - молодці! Слава Україні! Ще раз дуже щиро дякуємо тобі за твій особистий дрон! Ти ж наша українка, хоча і соромишся цього, дурна!" – із сарказмом писали користувачі.

До слова, раніше так само глузували зі зрадниці Ані Лорак. Ба більше, у Мережі навіть вигадали її особистий фонд помсти. Через такі жарти у Росії Лорак було несолодко. Її почали хейтити, концерти співачки скасовували, а відповідні органи перевіряли артистку на предмет допомоги ЗСУ та дискредитації російської армії. Самій же Лорак доводилося постійно виправдовуватися.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...