Прийняв віагру, а вона не захотіла сексу: В Італії 80-річний чоловік на Різдво вбив дружину-українку

В Італії в селищі Фанано-ді-Градара, що у провінції Пезаро-е-Урбіно, 80-річний чоловік вбив 61-річну дружину, бо та відмовилась зайнятись з ним сексом. Про це повідомляють італійські видання ilfattoquotidiano.it та gds.it, зазначають Патріоти України.

Вбив через відмову зайнятись з ним сексом на Різдво

За даними видання, трагедія сталась в ніч проти 26 грудня. Підозрюваний Віто Канджіні розповів поліції, що жінка обіцяла зайнятись з ним сексом на Різдво, проте відмовила.

"Вона мені обіцяла, я навіть прийняв віагру. Проте потім вона сказала "ні" та пішла спати. Я більше не міг це терпіти", - цитують італійські видання слова підозрюваного у вбивстві.

Покійна була родом з Молдови або України

Відомо, що після цього чоловік вихопив ножа та зарізав 61-річну дружину. Італійські видання повідомляють, що покійну звали Наталія Киричок. Вона 20 років прожила в Італії, де працювала в ресторані. Наразі точно невідомо, звідки родом була покійна. Одні ЗМІ стверджують, що із Молдови, інші - з України.

Чоловік зателефонував до роботодавця покійної і про все розповів

Покійна працювала в одному із італійських ресторанів. Наступного дня вона не прийшла на роботу. Тоді підозрюваний зателефонував до її роботодавця та повідомив, що "Наталія більше ніколи повернеться, бо він її вбив". Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. На місце події прибули правоохоронці, які знайшли тіло закривавлене жінки у спальні.

Підозрюваний постійно ревнував дружину

Підозрюваний у скоєному зізнався, 80-річного чоловіка затримали та відправили до в'язниці. Його адвокат наполягає на психіатричній експертизі, оскільки вважає, що вбивство сталось через те, що жінка відмовила йому в інтимі. ЗМІ зазначають, що Віто Канджіні постійно ревнував свою дружину та звинувачував її у сімейних зрадах.

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...