Прийшли підтримати політв'язнів: У Польщі українки та білоруски влаштували "хвилину крику" топлес (фото)

Біля штаб-квартири Євросоюзу в Польщі громадянки Білорусі, України і самої Польщі провели "хвилину крику" - акцію на підтримку політв'язнів Білорусі, повідомляють Патріоти України.

Жінки зажадали від великих європейських виробників перервати економічні контакти з Білоруссю. Частина учасниць акції були топлес, всі вони написали на грудях логотипи компаній, вимоги до яких висунули ці жінки. Зокрема, від Ikea активістки вимагали припинити купувати білоруський ліс, від Michelin - припинити поставки в БелАЗ, МТЗ, БМЗ, від Philip Morris - розірвати контракти з Гродненською тютюновою фабрикою, від Siemens - припинити ділові відносини з держструктурами Білорусі, від Nestlе - припинити інвестувати кошти в національне білоруське телебачення.

За наявною інформацією, координатором акції виступив член президії Координаційної ради білоруської опозиції, колишній міністр культури Павло Латушко.


Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...