Прийшли з зерном із Маріуполя: Два кораблі з України могли постраждати від вибуху в Бейруті

За словами іноземного аналітика, постраждати від вибуху могло одразу п'ять суден, зокрема – два українських.

Неподалік від місця вибуху в Бейруті перебували кораблі з України, які перевозили зерно. Про це у Twitter заявив співзасновник Tanker Trackers Самір Мадані, повідомляють Патріоти України.

Аналітик заявив, що від удару, згідно з даними MarineTraffic, постраждало п’ять суден, які знаходилися недалеко від епіцентру. Серед вказаних кораблів були й два з Маріуполя (Україна). Спочатку Мадані припустив, що українські судна перевозили як вантаж феєрверки, що могло стати причиною вибуху. Проте згодом чоловік вибачився і написав, що помилився. Танкери перевозили не вибухонебезпечні речовини, а всього лиш зерно.

«Я видалив два свої верхні твіти, які відкрили цю гілку (дописів – ред.), бо ці судна не мали до цього (події – ред.) ніякого відношення. Як сказано, вони стали жертвами цих вибухів», – зазначив Мадані, уточнивши, що судна, імовірно, вибухнули та лиш посилили вибухову хвилю.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...