Прийшов помиритися: У Росії хлопець влаштував криваву розправу над колишньою (відео)

Дівчину врятували сусіди, які вийшли в цей момент із під'їзду.
У Росії хлопець влаштував криваву розправу над колишньою. Фото: vitvesti.by.

У російському Петрозаводську 30-річний чоловік напав на колишню дівчину з ножем через ревнощі. Інцидент трапився у дворі житлового будинку, передають Патріоти України із посиланням на "360".

Ревнивець встиг нанести кілька ножових поранень. Зазначається, що дівчину врятували сусіди, які вийшли в цей момент із під'їзду. Після того, як вони сказали про камери спостереження у дворі, зловмисник поспішно зник із місця злочину, проте незабаром сам здався поліції.

"Вона не пускала його на поріг. Потім він її підстеріг. Дівчина вийшла винести сміття, він кинувся на неї і вдарив ножем у шию зі спини. Я почув крики і вибіг на подвір'я. Потім ще другий сусід прибіг і кинув у нього пакет зі сміттям", – розповів один із очевидців.

Як повідомили в прес-службі МВС Петрозаводська, у такий спосіб росіянин хотів помиритися зі своєю коханою. "Спробував відновити з нею якісь стосунки, але в якийсь момент не зміг впоратися зі своїми емоціями і напав на неї. Він сам тут же після нападу прийшов до відділу поліції і в усьому зізнався. Зараз проводиться перевірка. Ми чекаємо медичного висновку про характер завданих травм. Після цього буде ухвалено процесуальне рішення", – розповіли правоохоронці. Зазначається, що дівчина втратила не багато крові і залишалася при тямі.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...