Прикарпатка виборола титул "Міс Україна" на інвалідному візку

міс

Наступного року в Мексиці жінка представлятиме країну на конкурсі в Мексиці. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Miss Wheelchair World Ukraine, зазначають Патріоти України.

Мешканка Івано-Франківська Христина Сирова-Ковалишин стала фіналісткою Національного відбору конкурсу краси Miss Wheelchair World Ukraine (Міс Україна на інвалідних візках), який відбувся в неділю, 21 листопада.

Зазначимо, що у півфіналі за звання Міс Україна змагалися Яна Зінкевич, Вікторія Клюшина, Христина Сирова-Ковалишин, Поліна Краснощок, Ганна Антонченко.

За результатами голосування журі, до фіналу ввійшли три конкурсантки. Серед них - І віцеміс Вікторія Клюшина, ІІ віцеміс Яна Зінкевич, а перемогу здобула Христина Сирова-Ковалишин, яка й представлятиме нашу країну на міжнародному конкурсі в Мексиці.

Христина Сирова-Ковалишин – письменниця, засновниця та директорка благодійного фонду "Хребет", що протягом шести років опікується особами з інвалідністю. Христина за фахом психолог. А ще дизайнерка комп'ютерної графіки.

Христина – асоційована членкиня ЮНЕСКО, членкиня міжнародної Академії літератури та журналістики. У 2018 році брала участь у Всеукраїнському конкурсі "Краса без обмежень" та отримала титул Другої віцеміс. У 2019-му організувала та провела конкурс краси "Королева Прикарпаття" для дівчат, що користуються колісним кріслом.

Із чоловіком Олександром молода жінка брала участь у Всеукраїнському конкурсі "Світ без обмежень", де подружжя здобуло титул "Амбасадори".

Жінка вважає участь і перемогу в конкурсі високою честю і дуже важливою місією. "Мрію гідно представити Україну та згодом нести гордо цей титул, використати шанс привертати увагу суспільства до людей із інвалідністю та до їхніх потреб. Пропагувати інклюзію, вносити корективи не тільки в закони, а й у мислення людей, показуючи своїм прикладом і життям, що можливо все для кожного з нас. А головне – пам’ятати, що інвалідність стосується кожного, проте не обмежує нікого", - зазначила Христина Сирова-Ковалишин.

Наступного року Христина представлятиме нашу країну на міжнародному конкурсі в Мексиці.


Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...