Прихопила дітей та $40 млн.: Дружина прем'єр-міністра ОАЕ втекла в Європу (фото)

За даними The Daily Beast, дружина еміра Дубая і прем'єр-міністра ОАЕ принцеса Хая аль Хуссейн втекла у Лондон, джерела The Sun стверджують, що Хая виїхала в Німеччину.

Принцеса Хайя з чоловіком Мохаммедом Аль Мактумом. Фото: The Sun.

Шоста дружина еміра Дубая і прем'єр-міністра Об'єднаних Арабських Еміратів принцеса Хая аль Хуссейн втекла в Європу, забравши із собою дітей і приблизно $40 млн. Про це повідомила 28 червня The Daily Mail, передають Патріоти України.

Джерела The Daily Beast поінформували, що принцеса втекла до Лондона, проте співрозмовники The Sun стверджують, що Хая поїхала в Німеччину через побоюванння видання владою Великобританії. The Daily Mail пише, що принцеса Хая здобула освіту в Оксфорді. Її не бачили на кінних перегонах у британському Аскоті, хоча захід відвідав її чоловік, прем'єр-міністр ОАЕ Мохаммед ібн Рашид аль Мактум.

Принцеса планує дістати політичний притулок і подати на розлучення, зазначає The Sun. ЗМІ пишуть, що принцеса забрала із собою дітей – семирічного сина й 11-річну дочку, хоча закони шаріату це забороняють. The Sun повідомляє, що аль Мактум вимагає повернути дітей із Німеччини в ОАЕ.

Аль Мактум і 45-річна принцеса Хая, сестра короля Йорданії, одружилися у 2004 році, зазначає The Daily Mail. У шейха загалом приблизно 30 дітей від шести дружин. Одна з його дочок, принцеса Латіфа, зробила дві спроби втечі з ОАЕ. Обидва рази дівчину повернули. Після першої спроби, як каже принцеса, її три роки тримали в ув'язненні, а після другої, у 2018 році, відправили у психіатричну клініку і накачували наркотиками, стверджують друзі Латіфи.

Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації

понеділок, 6 травень 2024, 17:24

Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації в Україні ще на 90 діб. Відповідна інформація з’явилася на сайті парламенту, передають Патріоти України. Обидва законопроєкти внес...

"Я тебе зараз й*бну, сєпарська гнидо": У Києві вчитель погрожував учню-переселенцю, розгорівся скандал

понеділок, 6 травень 2024, 16:56

У Києві, у школі №37, що у Голосіївському районі, стався конфлікт між вчителем фізкультури та учнем. Відео конфлікту опублікували у Telegram-каналі "БАТЬКИ SOS", передають Патріоти України. На кадрах чути, як вчитель погрожує учню та обзиває його "сєп...