Прихована реклама групи Зеленського: Як українців масово розвели з фейком про Усика

Бій відбувся більше року тому і про нього писали абсолютно всi, але зараз його згадали заради іншої мети.

Українці в Facebook масово репостять свіжу новина від 31 липня 2019 року про те, що знаменитий український боксер Олександр Усик став абсолютним чемпіоном світу, але про це ніхто не написав, передають Патріоти України.

"Цей скромний хлопець Сімферополя на ім'я Сашко вчора в непростій боротьбі виборов титул абсолютного чемпіона світу з боксу і кубок великого Мохаммеда Алі. Але ЗМІ мовчать !! Про це не написало жодне видання, жоден с*аний блогер. Підтримаємо хлопця репостами", - йдеться в одній з груп в соцмережі.

На момент публікації новини цей пост зібрав понад 4 300 лайків і 11 000 перепостiв, успішно і абсолютно задарма, рекламуючи групу із Зеленським на обкладинці. Практично всі з більш ніж 400 коментарів, захоплюються перемогою і вітають з успіхом, при цьому ніхто не згадав, що бій відбувся більше року тому і про нього писали абсолютно всi.


Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...