Прихистив "Миротворець": Усик і Ломаченко потрапили до списку зрадників України

Українські боксери Олександр Усик і Василь Ломаченко потрапили у список сайту "Миротворець" як зрадники батьківщини, передають Патріоти України.

У коментарі ресурсу щодо включення спортсменів в базу даних йдеться: "Заперечення російської агресії. Участь в антиукраїнських пропагандистських заходах Росії (країна-агресор). Маніпуляція суспільно значущою інформацією. Противники незалежності українського православ'я від підконтрольної Росії (країна-агресор) РПЦ".

Сайт "Миротворець"

У базу зрадників батьківщини боксери потрапили після того, як знялися в російському фільмі про церкву і заявили, що не мають наміру розривати відносини з росіянами через конфлікт двох країн.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...