Приклад Річарда Бренсона надихнув: Ілон Маск і собі злітає у космос, перед тим як переселитись на Марс

Засновник космічного агентства SpaceX забронював місце на один із наступних космічних польотів Virgin Galactic. Вартість квитка становить 250 тисяч доларів, а бронювання - 10 тисяч доларів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Neowin.

Бронювання місця Ілоном Маском підтвердив й мільярдер Річард Бренсон, який 11 липня вирушив на космічному кораблі своєї компанії Virgin Galactic до космосу.

Наразі невідомо, коли саме підприємець вирушить у космос. Варто відзначити, що після польоту Бренсона, утворилася чимала черга з людей, які також придбали квитки й очікують на наступне формування екіпажу.

Примітно те, що компанія Джеффа Безоса Blue Origine, яка також планує розвивати космічний туризм - розкритикувала політ Бренсона, оскільки корабель мільярдера не досяг лінії "Кармана".

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...