Прикордонники були невблаганні: Оля Полякова зізналася, що намагалася вивезти за кордон свого чоловіка

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що намагалася вивезти чоловіка Вадима за кордон. В ефірі "Ранку з Україною" співачка зізналася, що коли з дітьми виїжджала з України, просила прикордонників, щоб вони випустили і її чоловіка, передають Патріоти України.

Проте їй відмовили. «Мій чоловік і не збирався їхати, але ми коли під'їхали до кордону, я подумала: може, зараз скористаюся своєю зірковістю. Я підійшла і запитала: „Може, ви випустите мого чоловіка, у мене двоє дітей“. Плакала. Мене обійняли, погладили по голові і відповіли: „Прощайтеся“. І ми попрощалися», — розповіла Полякова.

Вона також поділилася, як пройшла їхня зустріч із чоловіком після довгої розлуки. «Це складна історія, бо я ніколи не розлучалася з чоловіком так надовго. За цей час такий стрес, інший побут, прасувала, прала, двоє дітей… Важкий період. І коли я приїхала додому, чоловік оточив мене турботою. І я подивилася на це все і сказала: Навіщо мені ця Європа? Вдома мені найкраще. За годину ми вже сперечалися і сварилися. І він сказав, як же він за цим скучив. «Ніхто на мене не лаявся, ніхто не кричав, а я так хотів, щоб хтось зі мною поговорив», — зізналася Полякова.

"Мандрівка" стала фатальною: Із Тиси витягнули тіла двох чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 11:28

Тіла двох чоловіків у річці Тиса виявили учора ввечері під час патрулювання прикордонники відділу "Тячів" Мукачівського загону, передають Патріоти України. Деталі: До місця події викликали рятувальників ДСНС та співробітників поліції. Через високі поро...

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...