Прикордонники затримали мешканця Львівщини з "цікавими" таблетками на 1 млн

46-річний мешканець Львівщини намагався незаконно вивезти з України кілька тисяч таблеток для покращення статевих функцій у чоловіків. Проте прикордонники помітили вантажівку, яка спробувала перетнути кордон у ще закритому пункті пропуску у Нижанковичах. Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби у суботу, 22 квітня, передають Патріоти України.

За даними прикордонників, 46-річний мешканець Львівської області спробував непомітно виїхати вантажівкою до Польщі. Чоловіка затримали біля майбутнього пункту пропуску Нижанковичі — Мальховіце. Під днищем вантажівки прикордонники помітили прикріплені три ящики із медикаментами.

У Держприкордонслужбі не вказують, які саме медикаменти вони виявили. Проте з оприлюднених фото видно, що йдеться про таблетки Cenforce. Це препарат для лікування потенції на початкових стадіях, а також зміцнення ерекції та підвищення загальної статевої активності у чоловіків. Ціна одного упакування коливається від 250 до 300 грн.

Прикордонники нарахували, що контрабандист хотів вивезти майже 4 тисячі блістерів. Працівники митниці склали протокол, а таблетки вилучили. Попередня вартість товару складає 1 млн 148 тис. грн.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...