"Прикро стало за себе і співвітчизників, які приїхали сюди": Росіянка розповіла, як кримчани "пошили її в дурні"

Приїжджа росіянка розповіла про нестерпний відпочинок в окупованому РФ Криму. Враженнями жінка поділилася в блозі Яндекс: Дзен "Крим. Тільки їсти й плакати", передають Патріоти України.

Туристка разом з іншими співгромадянами відпочивала у популярному Тарханкут. "Людей на мис везуть цілими автобусами. Звісно, люди, подолавши немаленьку відстань до узбережжя західного Криму, хочуть їсти. Але вибору немає, просто біля узбережжя в людному місці відчинене одне кафе, у якого немає конкуренції", – розповіла жінка.

Росіянка зізналася, що краще взяла б у поїздку "яєць і огірків з помідорами помила". "Прикро стало за себе і за своїх співвітчизників, які приїхали сюди на відпочинок. Ми, як і всі, побачивши повні чани їжі, зайшли на вогник. Взяли меню – а там ціни кінські: шурпа коштує, як у ресторані – 300 рублів за порцію. Плов – 300 рублів, рис і один шматочок жорсткого м’яса, донька так і не змогла його з’їсти, поїла трохи рису", – уточнила росіянка.

Овочева нарізка за 200 рублів, скаржиться жінка, вся залишилися на тарілці. За обід росіяни віддали 1310 рублів.

"Якщо чесно, я таких цін не бачила навіть у дуже хороших кафе Криму і Краснодарського краю", – написала туристка.

Жінка додала, що її співвітчизники поскупилися віддавати такі гроші за їжу "і взяли всього по мінімуму". Громадянка РФ підкреслила, що деякі російські сім’ї заощаджують весь рік, щоби відпочити на окупованому півострові.

"І ось, Крим я дуже люблю, але не такий", – ображено відповіла росіянка.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...