Прикрила дитину собою: Мама та донечка в реанімації після авіатрощі в Броварах

У Броварах під час падіння гелікоптера постраждала мама з донькою. Вона саме відводила дитину у дитячий садок, коли сталась катастрофа, передають Патріоти України.

Жінка прикрила дитину своїм тілом, аби та зазнала менших ушкоджень. Наразі вони обидві перебувають у реанімації. Про це повідомила родичка потерпілої, пише 24 Канал.

Моя кума Надія Оксюта з донькою Алісою сьогодні зранку вела дитину в той самий садочок. Дякувати Богу вони живі, але стан вкрай важкий. Обоє перебувають в реанімації у Києві. В опіковому центі. Надя вкрила Алісочку собою, як справжня мама, – розповіла жінка.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...